Έξοδα Αποστολής

Το κόστος της αποστολής του προϊόντος υπολογίζετε αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
– Έως Βάρους/Όγκου 5 κιλών , το κόστος αποστολής είναι σταθερό 4 € .για όλη την Ελλάδα
– Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ , δωρεάν τα μεταφορικά.
– Έξοδα Αντικαταβολής 2,50€
– Για παραγγελίες που είναι μεγάλες σε όγκο και βάρος ( πχ μπομπονιέρες ή βαπτισικά σετ Κουτί-Λαμπάδα ) , αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία και το κόστος είναι 5 € για την Χερσαία Ελλάδα και 10 € για την Νησιωτική. Σε κάθε περίπτωση όμως γίνεται συνεννόηση με το κατάστημα για τον τρόπο αποστολής.
– Όλες οι παραγγελίες προς την Κύπρο χρεώνονται με 20€, την Ευρώπη 40€, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία 70 € ανεξάρτητα από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

Τρόποι αποστολής:
Συνεργαζόμαστε με την SpeedeΧ , ACS, τα ELTA COURIER ( πόρτα πόρτα ) καθώς και με μεταφορικές εταιρίες. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 3 ημέρων από την ημερομηνία παράδοσης στον εκάστοτε συνεργάτη μας speedex , ACS, ΕΛΤΑ COURIER ή μεταφορική εταιρία. Στις δυσπρόσιτες περιοχές , η παράδοση γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

Ασφάλιση:
Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει από το κατάστημα μας και μέχρι την στιγμή της παράδοσης.
Η Παράδοση/Παραλαβή θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή (όπως στις περιπτώσεις δώρων), η υπογραφή του/των προσώπου/ων αυτού/ών θα θεωρείται απόδειξη παραλαβής.
Ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα. Εάν ένα πακέτο δεν φτάσει ποτέ στον τελικό προορισμό λόγω τεχνικών δυσκολιών, όπως στην περίπτωση που αυτό απωλεσθεί , τότε θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματά σας.