Έξοδα Αποστολής

Το κόστος της αποστολής του προϊόντος υπολογίζετε αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
-Έως Βάρους/Όγκου 5 κιλών , το κόστος αποστολής είναι σταθερό 4 € .

-Για κάθε επιπλέον κιλό + 1 € .
-Για παραγγελίες άνω των 500 ευρώ , δωρεάν τα μεταφορικά.

-Έξοδα Αντικαταβολής 2,50€
-Για δυσπρόσιτες περιοχές και τα νησιά απαιτείται συνεννόηση με το κατάστημα. ( Ως Δυσπρόσιτη περιοχή θεωρείτε η περιοχή που δεν υπάρχει κατάστημα των ΕΛΠΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ή με της SPEEDEX.
– Όλες οι παραγγελίες προς την Κύπρο χρεώνονται με 20€, την Ευρώπη 40€, την Αμερική, την Αυστραλία και την Ασία 70 € ανεξάρτητα από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.
Σε κάθε περίπτωση ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας .

 

Τρόποι αποστολής:
Συνεργαζόμαστε με την SpeedeΧ και τα ELTA COURIER ( πόρτα πόρτα )
Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας.

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 3 ημέρων από την ημερομηνία παράδοσης στον εκάστοτε συνεργάτη μας speedex ή ΕΛΤΑ COURIER

Στις δυσπρόσιτες περιοχές , η παράδοση γίνεται αποκλειστικά από τα ελτα courier. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάτι άλλο , παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ,στέλνοντας μας είτε email στο privegala@gmail.com είτε στο τηλέφωνο 2321055222

Ασφάλιση:
Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει από το κατάστημα μας και μέχρι την στιγμή της παράδοσης.
Η Παράδοση/Παραλαβή θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή (όπως στις περιπτώσεις δώρων), η υπογραφή του/των προσώπου/ων αυτού/ών θα θεωρείται απόδειξη παραλαβής.
Ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης  παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει  υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα. Εάν ένα πακέτο δεν φτάσει ποτέ στον τελικό προορισμό λόγω τεχνικών δυσκολιών, όπως στην περίπτωση που αυτό απωλεσθεί , τότε θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματά σας.