Έξοδα Αποστολής

Το κόστος της αποστολής του προϊόντος υπολογίζετε  με βάση τα κιλά του προϊόντος και εμφανίζεται στο τέλος στο καλάθι σας. :

-Έως 2 κιλά τα μεταφορικά είναι 4 € . Για κάθε επιπλέον κιλό , το κόστος αυξάνεται 1 €

– Έξοδα Αντικαταβολής 2,00€

– Για παραγγελίες προς την Κύπρο και έως 15 κιλά χρεώνονται με 22€ ενώ έως και τα 20 κιλά το κόστος είναι 30 €. Για τις λοιπές χώρες , η χρεώση είναι κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

 

Τρόποι αποστολής:

Συνεργαζόμαστε με την  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ καθώς και με μεταφορικές εταιρίες. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης  στην ΑCS Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν μπορούμε να δεσμευτούμε για την ακριβή ώρα της ημέρας που θα παραδώσει η courier τη παραγγελία σας.

 

Ασφάλιση:

Κάθε προϊόν είναι ασφαλισμένο από την στιγμή που φεύγει από το κατάστημα μας και μέχρι την στιγμή της παράδοσης.
Η Παράδοση/Παραλαβή θα θεωρείται ότι λαμβάνει χώρα κατά την υπογραφή της απόδειξης παραλαβής των προϊόντων στην συμφωνηθείσα διεύθυνση. Εάν έχετε υποδείξει τρίτο παραλήπτη για την παράδοση/παραλαβή (όπως στις περιπτώσεις δώρων), η υπογραφή του/των προσώπου/ων αυτού/ών θα θεωρείται απόδειξη παραλαβής.
Ο κίνδυνος για τα προϊόντα μεταβαίνει σε εσάς από τον χρόνο παράδοσης παραλαβής. Παρακαλούμε να ελέγχετε ότι το πακέτο δεν έχει υποστεί ζημία πριν υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής του μεταφορέα. Εάν ένα πακέτο δεν φτάσει ποτέ στον τελικό προορισμό λόγω τεχνικών δυσκολιών, όπως στην περίπτωση που αυτό απωλεσθεί , τότε θα σας επιστρέψουμε πλήρως τα χρήματά σας.