Είμαστε υπερήφανοι για τα υψηλής ποιότητας εμπορεύματα που προσφέρουμε και ελπίζουμε ότι θα είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας.
Όταν λάβετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε ελέγξτε την προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα κομμάτια ικανοποιούν τις προσδοκίες σας.
Σε περίπτωση επιστροφής του προιόντος, αυτή γίνεται μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή του προϊόντος είναι οι εξής: Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν θα πρέπει να είναι χρησιμοποιημένο, πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να συνοδεύεται πάντοτε από την απόδειξη αγοράς του.

Στην περίπτωση που το προϊόν σας κριθεί ακατάλληλο για να επιστρέψει στην αποθήκη μας (λόγω χρήσης ή κακής μεταχείρισης) τότε θα επιστραφεί και πάλι σε εσάς.

Προσοχή !!! Οι επιστροφές δε γίνονται δεκτές για τα είδη Βάπτισης . Συγκεκριμένα σε Βαπτιστικά ρούχα , λαμπάδες , κουτιά ή τσάντες . Τα συγκεκριμένα προιόντα κατασκευάζονται και αποστέλλονται κατόπιν παραγγελίας. Επίσης δεν γίνονται επιστροφές και στις μπομπονιέρες.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε και ελέγχουμε το προιόν. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή χρημάτων. Προιόντα που είναι σε προσφορά 40% και άνω δεν γίνετε επιστροφή χρημάτων. 

Συμπληρώστε τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας για να δρομολογηθεί η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο privegala@gmail.com ή στο τηλέφωνο 23210 55222

Μόλις λάβουμε το αίτημα επιστροφής σας θα το επεξεργαστούμε και άμεσα θα έρθει η εταιρεία κούριερ στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει για να παραλάβει το προϊόν. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν μας ενημερώσετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, η επιστροφή του προϊόντος σας δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρεία κούριερ.

    Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου.