Η νέα κολεξιόν της Έλενας Μανάκου μας εκπλήσσει ευχάριστα !!!!

Η συλλογή της Έλενας Μανάκου για το 2019 είναι γεγονός !!! Ανατρεπτική όπως πάντα , παρουσίασε για φέτος απίστευτα καλαίσθητες συσκευασίες ρούχων , με άριστη ποιότητα και χρώματα φιλικά σε κάθε βρεφικό δωμάτιο. Την ανατροπή όμως την έκανε σετάροντας ρούχο για την πρώτη εμφάνιση του μωρού στην εκκλησία ή και ως δεύτερο που πολλές νονές θέλουν να πάρουν. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο υψηλής αισθητικής για νονές και νονούς που θέλουν να ξεχωρίσουν και να δημιουργήσουν ευχάριστες αναμνήσεις .

Δεν σταμάτησε όμως εκεί !!! Νέα σχέδια στα ” κουτιά βάπτισης ” που εντυπωσιάζουν κάθε νονά αλλά και μαμά που καταλαβαίνει απόλυτα ότι πρόκειται για προιόντα φιλικά προς το μωρό της και εξυπηρετικά ως προς το δωμάτιο του . Το παγκάκι – θρανίο αντικαθιστάτε απο τη Σεζλόγκ – Θρανίο. Μία άνετη πολυθρόνα / σεζλόγκ  η οποία κατεβάζοντας την πλάτη μετατρέπεται σε εξαιρετικό γραφείο. Φυσικά στο κάθισμα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος.

Επιπλέον κατασκεύασε μία ξύλινη βαλίτσα τρόλευ. Ακολουθώντας την τάση των μαμάδων να παίρνουν βαλίτσες που εξυπηρετούν τις ίδιες για μεταφορά πραγμάτων των μωρών τους  , επέλεξε να κατασκευάσει μία ξύλινη βαλίτσα , ελαφρυά σαν πούπουλο και να καλύψει και τις θεματικές ανάγκες των βαπτίσεων. Επιπλέον με τα 4 ροδάκια η μεταφορά γίνεται εύκολη ακόμη και απο το παιδί μεγαλώνοντας  ενώ αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για την προσωπική του βαλίτσα , στην οποια θα μάθει μεγαλώντας να οργανώνει τα ταξίδια του. Έστω και άν είναι μέχρι την γιαγιά…. 

Ακόμη μία καινοτομία είναι τα κουτιά συρταριέρες.  Ένα έπιπλο που αποτελείται απο τρεία συρτάρια μεγάλης χωρητικότητας , χρήσιμα σε όλα τα παιδικά δωμάτια καθώς μπορούν να εξυπηρτήσουν για τα ρούχα των μωρών, για παιχνίδια , βιβλία ή αργότερα θα τα πιο προσωπικά τους αντικείμενα.

Συγχαρητήρια για την υπέροχη συλλογή !!!