Η Βάπτιση Της Φαίδρας Με Θέμα Την Κολοκύθα

Η βάπτιση της μικρής Φαίδρας ήταν ό, τι πιο γλυκό είδαμε τον τελευταίο καιρό!

Στις 13 Οκτωβρίου 2018, η Σμαρώ Χατζίκα και ο Βαγγέλης Μαγγόλης, βάπτισαν την μικρή τους Φαίδρα, πραγματοποιώντας μία βάπτιση που μας έκλεψε τις εντυπώσεις. Η εκκλησία της Παναγίτσας στις Σέρρες, στολίστηκε από νωρίς, για να υποδεχτεί τους καλεσμένους. Οι νονοί της μικρής πριγκίπισσας, Παναγιώτα Δαγκλή και Ανδρέας Δαραβίγκος, έλαμπαν από ευτυχία.

Η κολοκύθα ήταν το στοιχείο κλειδί

Η planner Μελίνα και το Prive Gala By Melina, για ακόμα μία φορά μας χάρισαν ένα πρωτότυπο και παραμυθένιο αποτέλεσμα. Το ξεχωριστό θέμα της κολοκύθας, έδωσε απίστευτη ώθηση ώστε να δημιουργήσει μοναδικές εικόνες με φωτεινά χρώματα.

Το κίτρινο, το πορτοκαλί, το λαδί και πινελιές του ροζ, συνδυάστηκαν άψογα και το τελικό αποτέλεσμα θύμιζε πραγματικά παραμύθι. Όπως μας τόνισε η Μελίνα, η μαμά της μικρής Φαίδρας είχε την κεντρική ιδέα. Εκείνη, απλά ολοκλήρωσε το σύνολο προσθέτοντας μοναδικές πινελιές.

“Δεν ήθελα τίποτα σε ροζ. Συζήτησα με την Μελίνα. Μου έδωσε αρκετές εναλλακτικές και εν τέλει καταλήξαμε στην κολοκύθα”.

Οι κολοκύθες στόλισαν την εκκλησία σε διάφορα μεγέθη, ενώ τα λουλούδια απογείωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο τραπέζι που στολίστηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, οι καλεσμένοι έβρισκαν διάφορες λιχουδιές όπως μπισκότα με ζαχαρόπαστα σε σχήμα κολοκύθας. Επίσης, υπήρχαν καραμέλες και γλυκά σε διάφορα σχήματα και χρώματα, όπως, άλλωστε προστάζει κάθε βάπτιση. Τα γλυκά που χρησιμοποιήθηκαν ως κεράσματα, ήταν εργολάβοι γεμιστοί και δημιουργήθηκαν από τον Φώτη Φαντσούδη.

Captured: Christos Antoniou | Photometro Studio
Captured: Christos Antoniou | Photometro Studio

Όλες οι λεπτομέρειες της διακόσμησης ήταν άκρως προσεγμένες, με άρτια συνδυασμένα χρώματα και υφές!

Captured: Christos Antoniou | Photometro Studio

Φυσικά, την παράσταση έκλεψαν τα μαρτυρικά σε χρυσό χρώμα με λευκές λεπτομέρειες. Η μαμά και η νονά είχαν τα δικά τους, ιδιαίτερα μαρτυρικά, όπως επίσης και ο νονός με τον μπαμπά. Όλα με την υπογραφή του Prive Gala By Melina.

Τα ρούχα της μικρής Φαίδρας, ήταν επίσης από το Prive Gala.

Η μαμά της Φαίδρας μας μιλά για εκείνη την ημέρα

“Ήταν μία πολύ δυνατή ημέρα. Μου έρχονται διάφορες στιγμές στο μυαλό, η μία πίσω από την άλλη”.